Velkommen til bloggen vår

Hei alle!  

Her kommer vi til å blogge litt innimellom – rett og slett om livet i og med et hundeoppdrett.  Det å ha hund har alltid vært en drøm for meg – og i perioder av livet har jeg hatt mye med hunder å gjøre.  Så måtte det opphøre fordi jeg ble allergisk og fikk pusteproblemer.   Sorgen var stor og etter at barna kom anskaffet vi derfor både hamster, marsvin, akvarie, kaniner, ørkenrotter, parakitter, fasaner, papegøyer, vaktler og en haug med høner og et par haner også.  Glad i dyr med andre ord 🙂   Samtidig med dette testet vi ut katter for å se om det var noen jeg tålte.   Nope… fant jo ikke det. 

Så leste vi plutselig om australian cobberdog  – og bestemte oss for å prøve – kanskje den hundetypen var så ok som noen sa i forhold til allergi.   

Sussi , vår første cobberdog, kom i april 2015 – og alt etter det har vært ren lykke!  Hun var virkelig en «fulltreffer» i vårt ønske om hund – en skikkelig kosebamse som ble med oss på alt fra fotballtreninger til fjellturer til kos i sofaen.   Ikke har jeg merket noen allergiplager heller – så da vi etterhvert fikk muligheten til å drive oppdrett av denne fantastiske hundetypen var det ikke tvil hos noen av oss. 

Dette er definitivt et familieprosjekt.   Ungene som nå er 10, 12 og 21 er alle med og hjelper til med turer, foring, valpestell og det å ta bilder.   

Det gjør det også koselig. 

Etter Sussi kom har hun også fått selskap av Stella, Sunny og Kenzie som så langt hvertfall – er våre private » forever-hunder».  De fire blir hos oss resten av livet sitt , også etter at de ikke skal ha kull… så får vi se om vi klarer å holde oss på «bare» 4 eller om det blir enda et familiemedlem. 

Framover kommer vi til å oppdatere her når vi har litt nytt – eller noe vi vil fortelle.. 

Over ser dere bilde av Sam, Sunny og Sussi – en vinterkveld Sam var litt lei seg og vi sammen ruslet en tur med hundene.   Så fikk vi en fantastisk opplevelse med verdens vakreste solnedgang. 

1 hendelser på “Velkommen til bloggen vår”

  1. Hei. Jeg lurer på om dere har en valp tilgjengelig i nærmeste fremtid? Vi ønsker en cobberdog i familien, ca mellom-størrelse. Vi er en friluftsfamilie på 5 som har masse å tilby. Evnt omplasseringshund/tispe som er ferdig med avl kan også være aktuelt om dere har det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Skroll til toppen